Pappilan mummo oli myöntänyt minulle tällaisen:

 

Kiitän lämpimästi! Tiedän tämäntapaisia leikkejä kiertävän täällä blogimaailmassa, mutta ne eivät ole ennen osuneet minun kohdalleni. Tartun siis palkinnon mukana seuraavaan haasteeseen ja kerron pyydetyt viisi asiaa itsestäni:

Lempiruokani on varmaankin suppilovahverolasagne. Se on yksinkertaisesti hyvää. (Sitäpaitsi, sitä on meillä jääkaapissa parhaillaan!)

Lempimakeinen - vaikea juttu. Tykkään makeasta, mutta ei minulla oikein lempikarkkia ole. Lempileivonnainen sen sijaan on ehdottomasti kuivakakut moninaisissa muodoissaan.

Lempiluettavaa on monenlaista. Pidän kovasti tarinoista! Romaaneja luen paljon mutta tykkään myös kovasti lastenkirjoista. Onneksi on omia lapsia, niin niitä saa lukea kyllikseen! Toisaalta oman alan tieteellinen artikkelikin saattaa saada silmät kiilumaan... ja Raamattu on jaksanut kiinnostaa jo vuosia. Dekkareita sen sijaan en juurikaan lue.

Mieluisin tapani tehdä käsitöitä on ... ööö ... niin, ettei käsityön valmistumisella ole kiire. Tai sitten niin, että käsityö valmistuu tosi nopeasti. Tykkään neuloa, mutta saan neulomukset harvoin valmiiksi.

Lempielokuvani - no niitäkin on tietysti monta. Jos yksi pitää nimetä, nimeän vaikka elokuvan Mies, joka tiesi liikaa. Perusteluja en osaa sen kummemmin antaa, se nyt vain on hyvä leffa.

Viisi blogia, joille haluan myöntää tämän saman tunnustuksen. Tässäkin keksisin paljon useampia tunnustusta ansaitsevia blogeja, mutta päätin nyt kehua erityisesti sellaisia blogeja, jotka käsittelevät myös kristinuskoa ja joista olen saanut paljon irti: Kalles kyrkliga kommentarer, Kulkeeko henki, Luostarin puutarha  ja Panun ajatus.  Ei teidän tarvitse jatkaa leikkiä, jos ette halua, mutta hienot blogit teillä on kaikilla! Viidenneksi olisin nimennyt Tätipappi polkkaa -blogin, mutta sepä oli salaperäisesti paennut salasanan taakse. Lämpimät terveiset kuitenkin Aijalle, jos satut tämän lukemaan!