Tää olis halunnut kirkkoon. Tää ei kuitenkaan suoriutunut sinne. Tätä harmittaa.

Tällä on ollut selkä kipeä. Oikein tosi kipeä. Nyt tän selkään ei satu mutta kävely on vaikeaa ja paraneminen kestää kuulemma kauan. (Tää ei suostu edes ajattelemaan sellaisia, että mitä jos selkä ei... ei sellaisia ei...)

Tän perhe on taloyhtiön pihatalkoissa. Tää ei voi olla talkoissa, koska on toi selkä. Tää olis mennyt kirkkoon mutta jotenkin tää vaan ei ehtinyt. Joskus lapsiperheissä käy niin että äiti ei vaan pääse lähtemään vaikka se kovasti yrittää. Tää tykkää käydä helatorstaina kirkossa ja siksi tätä harmittaa. Ja muutenkin. Koska on toi selkä.

Tää katsoo ikkunasta, kun tän lapset riehuu pihalla vaikka niiden pitäisi tehdä pihatöitä. Tää yritti katsoa telkkarista nojatuolikirkkoa mutta tää hermostui kun ne siellä telkkarissa oli niin iloisen ja tyytyväisen oloisia. Se ei ollut niiden syy, mutta tää oli pahalla tuulella. Sitäpaitsi tää olis halunnut jutella jollekin, ihan kenelle vaan edes vähän tutulle ja jostakin muusta kuin selästä. Jos tää menee pihalle juttelemaan naapureille, tää joutuu ehkä juttelemaan selästä. Koska tästä tuntuu, että naapureille pitää selittää, miksi tää ei osallistu talkoisiin.

Tää on vähän höpsö.

Jos tää menis kävelylle. Jos tää ottaisi monta ihan pientä askelta tuohon metsänreunaan asti, ja katselisi vihreitä puita ja valkoisia kukkia ja kuuntelisi lintuja. Jos se metsänreuna kävisi kirkosta tänään. Jos tää tulisi sitten paremmalle tuulelle.